GenesisLifeCenter | Centrul Noua Speranta - Alternative pentru viata!
Vizitează noul site genesislifecenter.ro

Vino pe BLOG English

Motto: " Da, Tu m-ai scos din pîntecele mamei, m-ai pus la adăpost de orice grijă la pieptul mamei mele; de cînd eram la sînul mamei, am fost sub paza Ta, din pîntecele mamei ai fost Dumnezeul meu." Psalmi 22:9-10

UN PRIM GIND

 

JURNALUL UNUI COPIL NENASCUT

(FOR ENGLISH CLICK Urmatorul Articol BELOW)

5 octombrie: Astazi a inceput prima mea zi de viata. Parintii mei inca nu stiu, dar eu deja exist. Si voi fi fetita. Voi avea parul blond si ochii albastri. Deja este stabilit aproape totul, chiar si faptul ca voi iubi florile.
19 octombrie: Unii sustin ca eu nu sunt inca o persoana reala, ca numai mama exista. Dar eu sunt o persoana reala, tot asa cum o firimitura de paine este totusi paine adevarata. Mama exista. La fel si eu.
23 octombrie: Acum tocmai a inceput sa mi se deschida gurita. Ganditi-va, peste aproximativ un an de zile voi rade, iar mai tarziu voi vorbi. Stiu care va fi primul cuvant pe care-l voi spune: MAMA.
25 octombrie: Azi a inceput sa-mi bata inima de una singura. De acum incolo ea va bate incetisor pentru tot restul vietii, fara ca vreodata sa se opreasca pentru a se odihni! Iar dupa multi ani va obosi. Se va opri si dupa aceea voi muri.
2 noiembrie: Cresc cate putin in fiecare zi. Incep sa mi se formeze mainile si picioarele. Dar trebuie sa mai astept mult timp pana cand aceste picioruse ma vor inalta spre bratele mamei si pana cand aceste manute vor putea culege flori si il vor putea imbratisa pe tata.
12 noiembrie: La maini incep sa mi se formeze degetelele. Asa mici, sunt de-a dreptul caraghioase! Cu ele voi putea mangaia parul mamei.
20 noiembrie: Abia astazi doctorul i-a spus mamei ca eu exist, aici, sub inima ei. Oh, cat de fericita trebuie sa fie! Esti fericita, mami?
25 noiembrie: Mami si tati probabil ca se gandesc ce nume sa-mi puna. Dar ei nici macar nu stiu ca sunt fetita. Vreau sa ma cheme Lucica. Doar sunt mare deja.
10 decembrie: Imi creste parul. Este moale, stralucitor si matasos. Ma intreb cum este oare parul mamei?
13 decembrie: Acum aproape ca pot sa vad. In jurul meu este semi-intuneric. Cand mami ma va scoate in lume, in jur vor fi pretutindeni soare si flori. Dar, mai mult decit orice, vreau s-o vad pe mami. Cum arati, mami?
24 decembrie: Oare mami aude ticaitul inimii mele? Unii copii vin pe lume putin bolnavi. Inima mea insa este puternica si sanatoasa. Bate intr-una: tic-tac, tic-tac. Mami, vei avea o fetita sanatoasa.

25 Decembrie: Astazi am auzit-o pe mami ca vrea sa mearga la spital...probabil nu se simte bine. Ea nu stie ca eu ii recunosc vocea. I-a spus lui tati ca astazi s-a nascut Domnul Isus Cristos, Mantuitorul lumii. Si ca poate noi nu ar trebui...chiar acum...sa mergem la spital...
28 decembrie: Astazi mama mea m-a ucis! O privesc de sus, cum sta si plange...probabil ca ii este dor de mine. Si mi-am dorit atat de mult sa ma intalnesc cu ea, sa ii vad fata surazatoare, sa o cunosc mai bine, sa ma tina in brate...iar acum plange, nu vrea sa ma vada...eu o vad, ea nu poate sa ma vada...iar acum incep sa ma indepartez de ea, incet-incet...pamantul ramane in urma...
Mami, oare ne vom mai intalni vreodata?

FOR ENGLISH CLICK Urmatorul Articol BELOW
Articol Precedent Urmatorul Articol
Parteneri
Calendar